Sollicitatie trainingen

Bij onze sollicitatie trainingen leer je in één dag hoe je de baan van je dromen kunt vinden. Tijdens de training werk je daarnaast aan je presentatie skills. Een sollicitatie training maakt een wereld van verschil. Met onze sollicitatie trainingen weet je jezelf beter te presenteren en kun je beter verwoorden waar jouw kracht ligt en wat je te bieden hebt voor je toekomstige werkgever. Ga in de toekomst voorbereid naar een sollicitatiegesprek dankzij onze sollicitatie trainingen!

Sollicitatie trainingen van Lamton & Glather

Lamton & Glather heeft vele jaren ervaring op het gebied van sollicitatie trainingen. Wij ondersteunen je precies op die punten die voor jou nodig zijn om van een goede naar een bijzonder goed sollicitatiegesprek te komen.

De onderwerpen die tijdens onze sollicitatie trainingen aan de orde komen:

  • Wat is eigenlijk mijn ideale baan?
  • Hoe vind ik die (andere) droombaan?
  • Hoe schrijf ik een goede motivatiebrief?
  • Hoe leest de ander mijn CV?
  • Wat heb ik de werkgever te bieden?
  • Op welke wijze kan ik mijn persoonlijke presentatie verbeteren?

 

De sollicitatie trainingen kunnen zowel individueel, als in groepsverband gegeven worden. In samenwerking met onze partner EP professionals kun je een persoonlijk kleur- en of stijladvies toevoegen aan de sollicitatie trainingen.

Vragen over onze sollicitatie trainingen?

Heb je nog vragen over onze sollicitatie trainingen? Wij staan je graag vrijblijvend te woord. Je kunt met ons contact opnemen via het formulier op de site en wij bellen je terug wanneer jou dat uitkomt. Bel je liever zelf? Dat kan ook op telefoonnummer 078-7519712 of 0614111246. Vraag hierbij naar Margret Wilson-Kuitems.

Spring naar toolbar