Training effectief communiceren

Voor een professionele training effectief communiceren ben je bij Lamton & Glather aan het juiste adres. Goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn essentieel om succesvol in een organisatie te kunnen werken. In de training effectief communiceren leer je bewuster om te gaan met jouw communicatieve vaardigheden en gedragsvoorkeuren. We maken gebruik van de Insights Discovery theorie waar in meer dan 30 landen mee gewerkt wordt!

Succesvol communiceren met de training effectief communiceren

Na het volgen van de training effectief communiceren krijg je meer inzicht in de voorkeursstijl van jezelf en van de ander. Tijdens de training effectief communiceren leer je meer te kijken naar lichaamstaal en non-verbale communicatie. Je leert beter te kijken en luisteren naar de voorkeur van je gesprekspartner en daardoor beter af te stemmen op de ander. De training leert jou ook succesvoller te zijn in het functioneren van je team en beter feedback te kunnen geven en ontvangen. De training effectief communiceren van Lamton & Glather geeft jou inzicht in jouw communicatieve vaardigheden en vormt een stevige basis om jouw sociale en communicatieve eigenschappen te verbeteren. Ben jij nieuwsgierig geworden naar alle trainingen van Lamton & Glather? Bekijk het aanbod en vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Informatie training effectief communiceren

Wil jij deze training intern binnen jouw eigen bedrijf willen laten uitvoeren? Je kunt de training laten aanpassen aan specifieke wensen van de organisatie. Margret Kuitems is dé specialist op het gebied van sales-, marketing-, en communicatieprocessen. Als geaccrediteerd Insights Discovery Practitioner zijn de trainingen en workshops niet alleen leerzaam maar door de interactie ook leuk! Je kunt er direct mee aan de slag.

Spring naar toolbar