Ervaren consultant learning & development

Margret KuitemsMargret Kuitems is al ruim dertig jaar actief op het gebied van sales en marketing en heeft zich bij L&G gespecialiseerd tot learning & development consultant. Met haar praktische kennis van sales-, marketing- en communicatieprocessen en haar ervaring als manager en trainer is zij bij uitstek in staat om het functioneren van individuele medewerkers en teams binnen organisaties onder de loep te nemen en naar een hoger niveau te tillen.

Als geaccrediteerd practitioner van Insights Dicovery geeft zij trainingen gebaseerd op dit programma in binnen en buitenland, waaronder St Vincent and the Grenadines en Barbados.

 

Missie & Visie

Margret Kuitems baseert haar succes als coach en adviseur op een enorme belangstelling voor alles wat om haar heen gebeurt. Haar drijfveer is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen en organisaties en dingen te verbeteren.

Of het nu is in de vorm van training, coaching, bemiddeling of advies, zij is in staat om anderen te stimuleren en aan te zetten tot betere prestaties en meer succes in hun werk.


 

Geaccrediteerd door Insights

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=HbAH49aCKyI” width=”250″]

www.insightsbenelux.com

Meer informatie?

Kennismaken? Neem contact op of laat uw bericht achter op ons contactformulier.

Spring naar toolbar