NLP Neuro Linguïstisch Programmeren

Neuro Linguïstisch Programmeren is het in je hoofd omzetten van nare naar fijne gedachtes. “Klinkt leuk, maar wat heb je dan aan dat Neuro Linguïstisch Programmeren” vraag je je misschien af. Stel je eens voor dat je je gedachtes zou kunnen beïnvloeden. Iedereen heeft weleens een dag dat alles tegenzit. Je zou kunnen zeggen dat dat is als een koude, druilerige, regenachtige sombere dag, waar een gure wind waait. Wat als je nu zelf van die bad day een good day kan maken? De workshop Neuro Linguïstisch Programmeren maakt dit mogelijk.

Workshop NLP Neuro Linguïstisch Programmeren

Je leert in de workshop Neuro Linguïstisch Programmeren hoe je deze druilerige dag kunt omzetten in een zonnige lentedag. Dan hoor je ineens de vogeltjes fluiten, er waait een zacht lentebriesje en de hele wereld lijkt een beetje vrolijker!

Tijdens de workshop Neuro Linguïstisch Programmeren leer je:

  • Om gebruik te maken van je (verborgen) kwaliteiten
  • Hoe je met metaforen werkt
  • Wat je voorkeursstijl is
  • Negatieve gedachten omzetten in positie gedachten
  • Je leven leuker te maken, blijer te worden en hoe je dit kunt inzetten om beter te functioneren en presteren op je werk en je privéleven te  verbeteren.
  • Na afloop van de workshop kun jij dit zelf in no time veranderen

 

Kortom: een workshop vol tips om niet alleen beter te functioneren op je werk, maar ook prive! De workshop Neuro Linguïstisch Programmeren is een leerzame workshop, waarbij theorie gebruikt wordt om in de praktijk toe te passen. Een echte WORKSHOP dus waar je instrumenten aangereikt krijgt om iedere dag te gebruiken. Vraag daarom vandaag nog je workshop Neuro Linguïstisch Programmeren aan.

Vragen over de workshop NLP Neuro Linguïstisch Programmeren

Meer weten over de workshop Neuro Linguïstisch Programmeren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 14 111 246.

Spring naar toolbar