Motiveer uw medewerkers met een motivatie cursus

Gemotiveerde medewerkers zijn productieve en trouwe medewerkers. Een motivatie cursus kan ervoor zorgen dat uw medewerkers meer betrokken raken bij de organisatie, dat u beter gebruik maakt van hun kwaliteiten en dat ze een grotere bijdrage leveren aan het succes van uw onderneming.

L&G heeft diverse mogelijkheden als het gaat om een motivatie cursus. Zo maken wij gebruik van het Discovery Insights programma voor de ontwikkeling van zowel individuele medewerkers als teams. In dit soort motivatie cursus gaan de deelnemers aan de slag met vragen zoals:

  • hoe zit mijn persoonlijkheid en die van mijn collega’s in elkaar?
  • hoe kunnen wij een gemeenschappelijk kader ontwikkelen?
  • hoe kunnen we optimaal gebruik maken van ieders kwaliteiten?
  • hoe kunnen we zorgen voor synergie in ons team?

Een motivatie cursus van dit type kan bijzonder stimulerend werken, omdat mensen meer inzicht krijgen in hun kwaliteiten en mogelijkheden, waardoor ze zich beter kunnen ontwikkelen. Uw organisatie zal hier profijt van hebben omdat uw medewerkers meer plezier krijgen in hun werk en de sfeer binnen teams verbetert.

Wij kunnen ook een motivatie cursus geheel op maat maken, afgestemd op de behoeften van uw organisatie.

 

Motivatie cursus in de vorm van een Quickscan

Met een Quickscan krijgt u snel inzicht in bepaalde aspecten van uw functioneren of dat van teams of afdelingen. Een motivatie cursus in de vorm van een Quickscan kan bijvoorbeeld vorm krijgen in:

  • Persoonlijkheidsscan: vergroot het zelfinzicht van de medewerker en helpt deze bij zijn ontwikkeling
  • Drijfverenscan: helpt mensen om zichzelf en anderen beter te begrijpen en beter samen te werken
  • Communicatiescan: helpt mensen hun communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en zo beter te functioneren binnen een team
  • Managementeffectiviteit: de Quickscan dient als een spiegel voor de manager en helpt hem om een meer effectieve managementstijl te ontwikkelen.

 Een motivatie cursus van L&G vergroot het rendement van uw medewerkers.

Wilt u meer informatie over Motivatie cursus? Neem contact met ons op.

Spring naar toolbar