Een commerciële training voor meer resultaat

Wilt u uw sales en marketing personeel de kennis en instrumenten geven waarmee ze optimaal succes kunnen behalen, dan is een commerciële training van L&G een ideaal middel.

Verkoopmedewerkers of vertegenwoordigers die verkoopgesprekken voeren via de telefoon of in een persoonlijke ontmoeting, leren tijdens de commerciële training de fijne kneepjes van het vak. Elementen die in een commerciële training voor sales personeel naar voren komen zijn onder andere:

  • Inzicht krijgen in de eigen stijl en die van de klant
  • Inzicht krijgen in het verkoopmodel
  • Instrumenten voor het behalen van salestargets
  • Voorbereiden en uitvoeren van een elevator pitch
  • Salesfunnel in de praktijk: van Brons naar Goud

 

Commerciële training voor marketing doeleinden

Ook voor uw marketingpersoneel ontwikkelt L&G graag een commerciële training die naadloos aansluit bij uw bedrijf en uw doelen. Of het nu gaat om ondernemers in het MKB, accountmanagers of andere functies, een commerciële training draagt ertoe bij dat uw bedrijf en uw producten op een samenhangende manier worden gepresenteerd.

Een commerciële training van L&G kan zich onder andere richten op:

  • bedrijfspresentaties maken: hoe kunt u zorgen dat logo, huisstijl en marketing pitch uw bedrijf consistent in beeld brengen.
  • Beurstrainingen: welke beurzen zijn geschikt voor uw bedrijf en hoe maakt u een succesvolle beurspresentatie.

 

Commerciële training op maat

Is er een specifiek onderdeel van uw salestraject dat aandacht nodig heeft, of wilt u de vaardigheden van uw verkoop- of marketingpersoneel bijspijkeren, dan maakt L&G met alle plezier een commerciële training voor u op maat. Samen met u kijken we waar de knelpunten zitten en hoe we gericht verbeteringen kunnen bewerkstelligen.

Met een commerciële training van L&G behalen uw medewerkers betere resultaten.

Wilt u meer informatie over commerciële training? Neem contact met ons op.

Spring naar toolbar